Зеленський розповів, як влада планує «відвоювати» мізки людей

Зеленський розповів, як влада планує «відвоювати» мізки людей

Укрінформ
Влада працює над формуванням політики перехідного правосуддя.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у інтерв'ю кримським журналістам, опублікованому інтернет-виданням “Українська правда”, повідомляє Укрінформ.

«Так, цей напрямок формується. Мій представник по Криму Антон Кориневич запропонував Концепцію, і наразі вона доопрацьовується, вона нікуди не пропала. Ми провели велику зустріч в офісі, не тільки з юристами, але і з іншими представниками. І можу сказати, що ми маємо потужну команду, до складу якої входить Андрій Єрмак, Дмитро Кулеба, Олексій Резніков та Антон Кориневич. Саме на Олексієві Резнікову основна відповідальність за політику відносно Криму та Донбасу, і в Мінську і поза Мінськом», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський вважає перемовини з Путіним єдиним виходом для звільнення кримських політв’язнів

Президент, відповідаючи на запитання про те, як влада планує «відвоювати» мізки людей, визнав, що у Криму Російська Федерація працювала активно: і паспортизація, і телебачення, й інші напрямки. «Тому ситуація з ментальним поверненням така. Мені здається, що вони зрозуміли, що сталося, побачили, що буде в Криму без України. Загалом люди хочуть бачити щось хороше в майбутньому. Тому жодних ментальних змін, я впевнений, не треба буде проводити. Українську владу з радістю прийматимуть в Криму. З радістю, повірте мені. Навіть ті, хто в душі з "октябрятским значком", хто його десь сховав, – і вони все одно будуть радіти. Тому що з Україною до Криму повернеться життя», - впевнений глава держави.

Читайте також: Питання Кримськотатарської автономії треба узгоджувати з корінним населенням – Президент

Як повідомлялося, робоча група з розробки концепції перехідного правосуддя для анексованого Криму та окупованої частини Донбасу вже відправила свої напрацювання до Офісу Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-