Кулеба задоволений нервовою реакцію Лаврова на Кримську платформу

Кулеба задоволений нервовою реакцію Лаврова на Кримську платформу

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба задоволений учорашньою нервовою реакцію очільника зовнішньополітичного відомства РФ на Кримську платформу.

Як повідомляє коерспондент Укрінформу, про це Кулеба заявив на онлайн-брифінгу в п’ятницю.

«Учора Сергій Лавров, міністр закордонних справ Російської Федерації, незаконно відвідав український Крим. Там він зробив низку гнівних заяв про Кримську платформу - назвав її «шабашем», «збіговиськом». Я, не буду приховувати, задоволений цією нервовою реакцією. Як казав Махатма Ганді: «Спочатку вони вас ігнорують, потім вони з вас сміються, потім починають з вами боротися, а потім ви перемагаєте», - сказав Кулеба.

За його словами, Російська Федерація вже успішно подолала перші дві стадії і наразі перебуває на третій - активно з нами бореться.

Читайте також: Кількість учасників саміту Кримської платформи зросла до 40

«А четверта стадія обов'язково буде, і це буде стадія української перемоги і повернення українського Криму", - переконаний глава української дипломатії.

Як повідомлялося, загальна кількість учасників установчого саміту Кримської платформи зросла до 40.

23 серпня саміт Кримської платформи в Києві відкриє співачка Джамала піснею «1944».

6 серпня в Києві пройшов форум експертів Кримської платформи.

Кримська платформа - новий консультативний та координаційний формат, ініційований Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на окупацію Криму, відповіді зростаючим безпековим викликам, посилення міжнародного тиску на Росію, запобігання подальшим порушенням прав людини та захисту жертв окупаційного режиму, а також досягнення головної мети - деокупації Криму та повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-