Окупанти РФ кидають до в'язниць просто через наявність українського паспорта - Джапарова

Окупанти РФ кидають до в'язниць просто через наявність українського паспорта - Джапарова

Укрінформ
Перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова у Києві зустрілася зі студентами у рамках німецько-українських зустрічей молоді.
Про це повідомляє прес-служба МІП.

«Незаконні окупаційні суди саджають громадян України в тюрми на роки за громадянську позицію або просто через наявність українського паспорта. На абсолютно безневинних людей, як, наприклад, Павла Гриба, вішають ярлики «терористів» або «шпигунів». Це нинішня реальність країни-агресора Росії та окупованих нею територій», - зазначила Джапарова.

Українські та німецькі студенти ознайомилися з основними напрямками діяльності Міністерства інформаційної політики України, з головними інформаційними викликами, які постають перед країною та шляхами їх подолання.

Читайте також: Джапарова назвала масові обшуки в Криму помстою Росії за резолюцію ООН

Закордонні студенти цікавились питаннями інформаційної реінтеграції Криму та Донбасу та ситуацією з правами людини на тимчасово окупованих територіях

Усі учасники зустрічі отримали брошури і книги, видані на замовлення МІП. Захід відбувся в рамках проекту «Media Education - Shaping Us, Shaped by Us» за підтримки Молодіжної громадської організації AEGEE-Lviv.

Міжнародний обмін за підтримки Фонду EVZ, Auswartiges Amt та Фонду імені Роберта Боша був зосереджений на темі медіаосвіти та медіаграмотності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-