Адвоката Курбедінова доставили в

Адвоката Курбедінова доставили в "суд" Сімферополя

Фото
Укрінформ
В анексованому Криму затриманого вранці адвоката Еміля Курбедінова доставили в підконтрольний Кремлю Київський районний "суд" Сімферополя.

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Еміля Курбедінова доставили в приміщення суду. Йому інкримінується адміністративне правопорушення, передбачене ст. 20.3 КпАП РФ, за нібито публікацію в соціальній мережі, датовану 2013 роком", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні адвоката Еміля Курбедінова в Сімферополі затримали співробітники Центру протидії екстремізму за підозрою в 20.3 КпАП (пропаганда або публічна демонстрація нацистської атрибутики або символіки, або атрибутики чи символіки екстремістських організацій, або інших атрибутики чи символіки, пропаганда або публічна демонстрація яких заборонена федеральними законами).

Читайте також: Затриманий у Криму адвокат Курбедінов захищав захоплених на Азові моряків - Полозов

26 січня 2017 року співробітники ЦПЕ вже затримували Курбедінова, інкримінуючи ту саму статтю, і проводили обшуки його офісу та житла. Тоді адвоката заарештували на 10 діб за перепост оголошення про мітинг у Сімферополі.

Місяць тому, 6 листопада 2018 р., співробітник так званої прокуратури Криму в супроводі працівників ЦПЕ вручив Курбедінову застереження "про неприпустимість екстремістської діяльності".

Фото: Krym.org (RFE/RL)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-