РФ відпрацьовує в окупованому Криму ракетні удари в морі та повітрі

РФ відпрацьовує в окупованому Криму ракетні удари в морі та повітрі

Укрінформ
На полігонах в окупованому Криму російські військові проводять тренування з нанесення ракетних ударів різного типу при розгортанні з маршу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони Росії.

«На полігонах бойової підготовки в Криму розрахунки протикорабельних берегових ракетних комплексів «Бастіон» і «Бал» Чорноморського флоту (Росії - ред.) у взаємодії з мобільними береговими комплексами розвідки морської і повітряної обстановки проводять планові тренування з відпрацюванням практичних навичок з нанесення умовних ракетних ударів при розгортанні з маршу», - йдеться у повідомленні.

За даними Міноборони РФ, особовий склад стартових батарей відпрацював способи розміщення техніки на різних позиціях в різних ландшафтах, виконуючи завдання з виходу, розгортання, зміни бойового порядку і розташування після застосування зброї.

Читайте також: Україна оточена 80-тисячним угрупованням військових РФ

Повідомляється, що головне завдання навчань - вдосконалення навичок військовослужбовців у виконанні завдань з виявлення надводних цілей видачі целеуказаний і підготовки комплексів до нанесення ракетних ударів в різних умовах обстановки.

Раніше повідомлялося, що Росія в окупованому Криму посилює засоби ППО.

Як повідомлялося, 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Російські спецназівці обстріляли і захопили три українських корабля в Керченській протоці і 24 моряки.

Підконтрольні Росії «суди» в окупованому Криму заарештували на два місяці всіх затриманих українських моряків.

В даний час 21 український військовий знаходиться в московському СІЗО «Лефортово», ще троє поранених також у Москві - у медчастині ізолятора «Матроська тиша».

З 26 листопада до 26 грудня у 10 областях України введено військовий стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-