У Криму уточнили кількість постраждалих у “розстріляному коледжі”

У Криму уточнили кількість постраждалих у “розстріляному коледжі”

Укрінформ
Внаслідок трагічних подій у Керченському політехнічному коледжі постраждали 88 осіб, у тому числі 52 дітей. Кількість загиблих не змінилася - 21 людина, з яких - 10 дітей.

Про це повідомляють кримські ЗМІ.

"Внаслідок подій, що відбулися 17 жовтня у Керченському політехнічному коледжі постраждали 88 осіб, у тому числі 52 дітей", - повідомляють ЗМІ з посиланням на так званого главу "комітету з праці, соціального захисту, охорони здоров'я і справ ветеранів" Олександра Шувалова.

За його словами, кількість загиблих становить 21 людина, у тому числі 10 дітей. 16 осіб, включаючи стрільця, загинули на місці події, 4 людей померли в лікарнях, 1 - при транспортуванні.

На даний час на стаціонарному лікуванні знаходяться 42 людини, у тому числі 25 дітей. 12 осіб, у тому числі 7 дітей, виписані, 13 керчан, у тому числі 10 дітей, проходили лікування амбулаторно.

Читайте також: РосЗМІ "взяли інтерв'ю" у загиблої в Керчі дівчини

На сьогоднішній день у лікарнях Криму продовжує знаходитися 21 людина, у медустановах Москви - 12, ще 9 - в краєвій лікарні у Краснодарі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня в окупованому Росією Криму в будинку Керченського політехнічного коледжу стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, внаслідок чого загинула 21 людина. Загальна кількість потерпілих тоді становила 50 осіб.

Українська прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією Слідчого комітету Росії, масове вбивство у коледжі влаштував студент 4-го курсу 18-річний Владислав Росляков, який потім наклав на себе руки. Спочатку кримінальна справа була порушена за статтею "теракт", потім вона була перекваліфікована на статтю "вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом".

19 жовтня 17 осіб, які загинули під час теракту, поховали в Керчі та Ленінському районі Криму, ще трьох осіб, які прибули на навчання до Криму з Челябінська і Краснодарського краю, поховали в РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-