Експерт каже, що Крим “заполонили” пенсіонери, а молодь виїжджає

Експерт каже, що Крим “заполонили” пенсіонери, а молодь виїжджає

Укрінформ
Російська пропаганда зараз робить все, аби кримська молодь лишалась у Криму.

Про це під час прес-конференції розповіла голова Центру громадянської просвіти "Альменда" Валентина Потапова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Російська пропаганда використовує абсолютно все, тому що вона зараз б'ється за молодь Криму. Росії важливо, щоб кримчани зараз залишилися в Криму. І я поясню чому: за 4 роки Крим реально постарішав. З усіх переміщених людей (до Криму - ред.) в основному перемістилися пенсіонери. Тобто ті, хто жив в не дуже приємних кліматичних умовах, вони, вийшовши на пенсію і заробивши гроші, купують будинки і квартири. І їхня кількість в Криму різко збільшилася, проти 2014 роком", - зазначила вона.

Експерт відмітила, що з Криму молодь їде або в Україну, або до Росії, або в країни Європи через відсутність перспектив на півострові.

Читайте також: Росія використовує кібератаки як інструмент геополітичного впливу - СБУ

"У Криму робиться все можливе, аби затримати молодь. І я не здивуюся, якщо через кілька років буде оголошено щось на кшталт "комсомольського призову" по всій Росії для того, щоб молодь перебиралася до Криму. Крим зараз дуже швидко старіє, тому все, що можна використовувати як пропаганду - це робиться", - зауважила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-