В окупованому Криму «суди» примусово вилучають землі у компаній

В окупованому Криму «суди» примусово вилучають землі у компаній

Укрінформ
В окупованому Криму уперше стали практикувати примусове вилучення земель у компаній за так званими судовими рішеннями.

Про це повідомляє Крим. Реалії.

«У Севастополі завершилися судові процеси, на яких уперше примусово вилучили декілька земельних ділянок і комплексів автозаправної станції, розташованих на території запланованої реконструкції Камишовського шосе», - йдеться в повідомленні.

За даними «Крим. Реалії», йдеться про примусове вилучення в так звану держвласність ділянки площею 3 тис. кв.м і будівлі на АЗС площею 35,8 кв.м, а також двох ділянок площею 367 і 1460 квадратних метрів, будівлі АЗС площею 127,9 квадратних метрів.

Об'єкти належать фірмам «Барвінок» і «Кримнафтосервіс», пов'язані з групою компаній-нафтотрейдерів ATAN, йдеться в повідомленні «Крим.Реалії».

Читайте також: Прокуратура Криму збиратиме на виїзних прийомах свідчення проти окупантів

Раніше «влада» Севастополя пропонувала власникам компенсацію, яку власники об'єктів визнали заниженою.

Так званий арбітражний суд в Севастополі вилучив нерухомість і встановив виплату компаніям «Барвінок» і «Кримнафтосервіс» компенсацій в загальній сумі 163,01 мільйона рублів (близько 79 млн грн).

У «департаменті з майнових і земельних відносин» так званого уряду Севастополя підтвердили, що судові процеси з компаніями «Барвінок» і «Кримнафтосервіс» - перші з категорії про примусове вилучення земель для «державних потреб в Севастополі».

Як повідомлялося раніше, окупаційна влада Криму виступала з пропозицією припинити права власності на ділянки і нерухомість, які були оформлені в Україні і «не відповідають вимогам російського законодавства».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-