Прикордонники не мають даних про нібито затриманого у Криму українця з пістолетом

Прикордонники не мають даних про нібито затриманого у Криму українця з пістолетом

Укрінформ
Прикордонники не володіють інформацією стосовно нібито затриманого російськими прикордонниками на окупованій території Криму українця.

Про це сказав кореспондентові Укрінформу керівник прес-служби Держприкордонслужби України Андрій Демченко.

"Прикордонники не підтримують відносин з окупантами і тому не мають інформації стосовно ситуації із можливо затриманим, як вони кажуть, українцем. Від самого затриманого будь-яких повідомлень в Держприкордонслужбу не надходило", - сказав Демченко.

Як повідомляли ЗМІ із посиланням на прес-службу "кримського прикордонного управління" ФСБ РФ, російські прикордонники заявляють, що знайшли у громадянина України, який прямував із Києва до Криму, травматичний пістолет із боєприпасами до нього. У автомобільному пункті пропуску "Армянськ" при проведенні огляду транспортного засобу марки Nissan, що належить громадянину України 1958 року народження, який прямував із Києва в місто Саки, співробітники прикордонного контролю виявили в одному з технологічних ящиків салону травматичний пістолет із магазином, спорядженим сімома патронами.

Читайте також: Окупанти продовжили арешт фігуранту "справи кримських диверсантів"

Перевірка нібито показала, що у нього відсутні документи на пістолет і на його носіння. Вилучені предмети направлено на експертизу, за результатами якої буде вирішуватися питання про притягнення порушника до відповідальності, зазначалося у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-