Окупанти продовжили арешт фігуранту

Окупанти продовжили арешт фігуранту "справи кримських диверсантів"

Укрінформ
В окупованому Криму так званий Кіровський районний суд продовжив арешт фігуранту "справи українських диверсантів" Володимиру Дудці.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

"Підконтрольний Кремлю Київський районний суд Сімферополя продовжив арешт на три місяці фігуранту "справи українських диверсантів" Володимиру Дудці", - повідомляє Крим.Реаліі.

Як йдеться в постанові "суду", арешт Дудці продовжили "для ознайомлення з матеріалами справи".

У листопаді 2016 року в Севастополі затримали і заарештували на два місяці Дмитра Штиблікова, Олексія Бессарабова і Володимира Дудку. Після цього термін утримання під вартою щодо Штиблікова, Бессарабова і Дудки продовжували кілька разів.

Читайте також: "Кримського диверсанта" Панова окупанти залишили за гратами

За версією окупантів, заарештовані є "членами диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міністерства оборони України" і, нібито, готували теракти на півострові.

 Штибліков і Бессарабов до 2014 року працювали військовими експертами в центрі "Номос". Дудка - капітан 2-го рангу запасу, в минулому - капітан корабля радіоелектронної розвідки.

Всього, за даними Кримської правозахисної групи, в 2016 році було затримано дев'ять осіб: Євген Панов, Андрій Захтей, Редван Сулейманов, Володимир Присич, Дмитро Штибліков, Олексій Бессарабов, Володимир Дудка, Гліб Шаблій, Олексій Стогній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-