Прокуратура Криму відкрила справу через викрадення і побиття Параламова

Прокуратура Криму відкрила справу через викрадення і побиття Параламова

Укрінформ
Прокуратура Автономної Республіки Крим відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення та побиття Рената Параламова в окупованому Криму, а також проведеного в його житлі обшуку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Зазначене кримінальне провадження розпочато за попередньої правової кваліфікації за ст. ст. 127 (катування), 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), 162 (порушення недоторканності житла), 373 (примушування до давання показань) КК України і в його рамках слідство буде встановлювати всі обставини події та осіб, причетних до протиправних дій щодо Рената Параламова", - пояснили в прокуратурі АРК.

Читайте також: Справа Параламова: родичі впізнали ФСБшника, що проводив обшук

Нагадаємо, 13 вересня Рената Параламова вивезли після обшуку в його будинку невідомі люди в масках. Більше доби родичі не могли встановити його місцезнаходження. Параламов вийшов на зв'язок 14 вересня, подзвонивши з чужого номера, він попросив його забрати з однієї з автостанцій Сімферополя. Після надання меддопомоги, Параламов надав свідчення поліції про те, що силовики його катували і змусили підписати протоколи, за якими він обмовив себе і інших людей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-