Справа Параламова: родичі впізнали ФСБшника, що проводив обшук

Справа Параламова: родичі впізнали ФСБшника, що проводив обшук

Укрінформ
Родичі Рената Параламова, які знаходяться у будівлі управління ФСБ в окупованому РФ Криму і вимагають зустрічі з начальником управління ФСБ в Криму Віктором Палагіним, упізнали в одному із співробітників ФСБ людину, яка була присутньою при обшуку у будинку Параламова.

Про це повідомив адвокат Еміль Курбедінов у відео, опублікованому "КримРеалії" в Twitter.

"Матір потерпілого Рената Параламова вимагає зустрічі з начальником ФСБ в Криму Палагіним. Коли ми дзвонили, з будівлі ФСБ почала виходити людина, яка була присутньою при обшуку, і його всі впізнали. Я почав вимагати, щоб ця людина представилася, а він став тікати, потім дійшов до середини дороги, розвернувся і побіг назад у будівлю, закривши за собою двері", - розповів Курбедінов.

За його словами, упізнаний учасник обшуку "зайшов у будівлю УФСБ і зараз він знаходиться там, тому вже немає ніяких сумнівів, що до цього причетне ФСБ або ті, хто спокійно і безперешкодно можуть заходити в цю будівлю і виходити".

"Бандити зараз знаходяться там, тому родичі зараз залишилися там і вимагають зустрічі з начальником негайно", - резюмував Курбедінов.

Читайте також: У Криму без пояснень затримують всіх, хто писав заяви про зникнення Параламова

Нагадаємо, 13 вересня Рената Параламова вивезли після обшуку в його будинку невідомі люди в масках. Більше доби родичі не могли встановити його місцезнаходження. Параламов вийшов на зв'язок 14 вересня, подзвонивши з чужого номера, він попросив його забрати з однієї з автостанцій Сімферополя. Після надання меддопомоги, Параламов надав свідчення поліції про те, що силовики його катували і змусили підписати протоколи, за якими він обмовив себе і інших людей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-