У Криму без пояснень затримують всіх, хто писав заяви про зникнення Параламова

У Криму без пояснень затримують всіх, хто писав заяви про зникнення Параламова

Укрінформ
В окупованому Криму всіх хто, прийшли до ФСБ для подання заяв за фактом зникнення і побиття Рената Параламова, затримує поліція. Був затриманий і адвокат Еміль Курбедінов.

Про це повідомив сам Курбедінов у прямому ефірі на свій сторінці в Facebook.

"Усі, хто прийшов подавати скаргу до ФСБ, усіх затримала поліція. Ми теж йдемо до поліції, на даний момент нам пояснюють, що був якийсь мітинг, якісь скандування, хоча це повна нісенітниця. Всіх людей розвозять по різних райвідділах. Тобто замість того, щоб зустрітися з людьми, зустрітися з потерпілими, вони вирішили заарештовувати всіх знову", - розповів Курбедінов.

За його словами, він разом з іншими активістами вийшов із будівлі ФСБ, "де залишили скаргу і заяву, що хочемо зустрітися з Палагіним ("глава" ФСБ у Криму)".

"Зараз я вийшов із будівлі ФСБ, і ми з хлопцями йдемо у відділення поліції, я не знаю що нам пред'являтимуть", - розповів у прямому ефірі Курбедінов.

За повідомленням КримSOS, адвоката Курбедінова затримали в Сімферополі на бульварі Франка (колишня будівля СБУ, зараз ФСБ - ред.). Разом із ним затримано журналіста Тараса Ібрагімова та інших кримські активісти.

"Сьогодні, 15 вересня, у Сімферополі на бульварі Франка російські поліцейські затримали журналіста Тараса Ібрагімова, адвоката Еміля Курбедінова і активістів", - повідомляє КрымSOS.

Жодних пояснень затриманим поліцейські не дають.

Читайте також: Параламов розповів, як його катували струмом ФСБешники в Криму

Нагадаємо, 13 вересня в окупованому Криму Рената Параламова відвезли після обшуку в його будинку невідомі люди в масках. Більше доби  родичі не могли встановити його місцезнаходження. Параламов вийшов на зв'язок 14 вересня, подзвонивши з чужого номера, він попросив його забрати з однієї з автостанцій Сімферополя. Після надання меддопомоги, Параламов надав свідчення поліції про те, що силовики його катували і змусили підписати протоколи, за якими він обмовив себе та інших людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-