Мінінформ привертає увагу до

Мінінформ привертає увагу до "антитерористичної" боротьби з футболом у Криму

Укрінформ
В Міністерстві інформаційної політики сподіваються, що міжнародні правозахисні організації відреагують на заборону в окупованому Криму школярам грати у футбол.

Про це написав у Facebook заступник міністра Дмитро Золотухін. 

"Сьогодні в селищі Краснокам'янка (Велика Феодосія. - Ред.) правоохоронними органами був припинений футбольний матч дворових команд за підозрою в проведенні незаконного терористичного мітингу! Ми зробимо усе можливе, щоб захистити громадянські права і свободи людини на окупованому півострові. Дуже хотілося б сподіватися на відповідну реакцію з боку Amnesty International Ukraine, Freedom House Ukraine, Human Rights Watch та інших відповідних організацій!" - зазначив він.

Заступник міністра наголосив, що МІП завжди готовий до співпраці з міжнародними організаціями.

Як повідомляв Укрінформ, у селищі Краснокам'янка під Феодосією в анексованому Криму директор школи вигнала зі стадіону підлітків, які грали у футбол, звинувативши їх у проведенні незаконного мітингу. Керівник освітньої установи зупинила гру дворових команд, оскільки її учасники не повідомили про проведення матчу міську владу. Зустріч проходила у вихідний день, в суботу, 4 березня, на шкільному стадіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-