Окупанти розігнали у Криму

Окупанти розігнали у Криму "мітинг" підлітків, які грали у футбол

Фото
Укрінформ
У селищі Краснокам'янка під Феодосією в анексованому Криму директор школи вигнала з стадіону підлітків, які грали у футбол, звинувативши їх у проведенні незаконного мітингу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Керівник освітньої установи в селищі Краснокам'янка біля Феодосії зупинила гру дворових команд, оскільки її учасники не повідомили про проведення матчу міську владу. Зустріч проходила у  суботу, 4 березня, на шкільному стадіоні.

Побачивши підлітків, які грають у футбол, директор місцевої школи викликала поліцію. Разом з дільничним вона вимагала від футболістів припинити гру. За словами учасників матчу, свою вимогу представники влади пояснили тим, що футболісти проводять на стадіоні "несанкціонований мітинг, не погоджений з адміністрацією Феодосії". Після того, як школярі продовжили гру, директор зустрічі наказала забрати з поля футбольні ворота.

Підлітки розмістили відеозапис інциденту в соціальних мережах. У супровідному тексті вони вказали, що раніше їм ніколи не забороняли грати на шкільному стадіоні. Інших форм культурного дозвілля в селищі немає, наголосили вони. "Через заборону директора школи що нам залишається? Пити і наркоманити?" - запитують школярі.

"У понеділок, 6 березня, ситуацію обговорили на нараді в підконтрольній окупаційній владі "мерії Феодосії". Керівник міського відділу освіти Надія Алексєєнко заявила, що директор діяла за всіма правилами: "це масовий збір підлітків", а адміністрацію школи ніхто не попередив, організатори гри не запросили представника поліції і медперсонал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-