Данілов: Війна за два роки змінилася, тому зараз український ВПК вже інший

Данілов: Війна за два роки змінилася, тому зараз український ВПК вже інший

Ексклюзив
Укрінформ
Зараз український військово-промисловий комплекс змінився порівняно з минулим: працює ракетна програма, виробляються інші види озброєння й засобів ураження.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав в інтерв‘ю Укрінформу.

"Зараз у розвитку нашого військово-промислового комплексу велику роль відіграють приватні компанії, а також компанії, які належать державі. Сьогодні це вже інший ВПК, ніж у минулому", – зазначив Данілов.

Він поінформував, що зараз в Україні реалізується ракетна програма. "Ракетна програма рухається. Звичайно, ми б хотіли, щоб це відбулося дуже-дуже швидко, але це технологічно складні речі, які потребують часу і зусиль", – уточнив секретар РНБО.

Окрім того, за його словами, в Україні виробляються інші види озброєння й засобів ураження.

Читайте також: Україна має програму щодо виробництва систем ППО - Данілов

"Війна змінилася. Та війна, яка була станом на 24 лютого 2022 року, і та війна, яка є зараз, – це дещо різні війни. Сьогодні технології дуже швидко йдуть уперед. Хто опанує нові технології, той виграє. І це обов'язково буде Україна", – резюмував Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, у 2023 році Україні вдалося наростити виробництво техніки та озброєння вітчизняного зразка, особливо за окремими номенклатурами, амбітна ціль на поточний рік – збільшення виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-