Зеленський анонсував нові пакети оборонної підтримки

Зеленський анонсував нові пакети оборонної підтримки

Відео
Укрінформ
Наразі триває робота з ключовими міжнародними партнерами щодо надання нових пакетів оборонної підтримки України для боротьби з агресором.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

​«Готуємо подальшу роботу з ключовими нашими партнерами і щодо конкретної оборонної підтримки вже зараз, цими тижнями й місяцями», - зазначив він.

Відео: ОП

Президент поінформував, що будуть нові оборонні пакети міжнародних партнерів для України.

Зеленський подякував усім друзям України у світі, «хто розуміє, що поле бою не може просто зачекати й що порятунок життів не може бути відкладений, і всім, хто намагається пришвидшити рішення, які потрібні – потрібні саме зараз».

​Водночас він зауважив, що лише протягом однієї минулої доби на фронті відбулося понад сотню бойових зіткнень – інтенсивних боїв.

За його словами, найбільш жорсткі бої – в Авдіївці, Марʼїнський напрямок – Красногорівка, Лиманський напрямок, Сіверський напрямок, Купʼянський напрямок, Херсонський напрямок – в Кринках.

«Наша стійкість зараз, знищення ворога зараз критично важливі. У Росії не має бути ілюзій, ніби їй щось вдасться», - акцентував глава держави.

Читайте також: Зеленський: Готуємо нові угоди з партнерами щодо безпекових гарантій для України

Як повідомляв Укрінформ, служба внутрішнього аудиту Міністерства оборони та представники Збройних сил України спільно з відділом оборонного співробітництва посольства США провели першу спільну перевірку озброєння та майна, наданого американськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-