Президент: Мобілізація всіх зусиль - єдиний спосіб захистити Україну

Президент: Мобілізація всіх зусиль - єдиний спосіб захистити Україну

Укрінформ
Єдиним способом захистити Україну й деокупувати захоплені ворогом території є мобілізація всіх зусиль, яка стосується кожного.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю виданню The Economist.

«Мобілізація - це не лише питання відправки солдатів на фронт. Вона стосується кожного з нас. Це мобілізація всіх зусиль. Це єдиний спосіб захистити нашу державу й деокупувати нашу землю», – наголосив Президент.

Він зауважив, що нині відсутня та мобілізація українського суспільства і світу, яка була на початку війни. «Це потрібно змінити», – переконаний глава держави.

За словами Президента, «ми переключилися на внутрішню політику». «Якщо ми продовжуємо зосереджуватися на внутрішній політиці, нам потрібно призначити вибори. Змінити законодавство, Конституцію. Але забудьте про контрнаступальні дії та деокупацію», – застеріг він.

Читайте також: Росія не робить жодних кроків до миру - Зеленський

Як додав Зеленський, найважливіше, що українець може робити зараз – це бути в Україні. «А для наших західних партнерів – бути з Україною... Якщо у вас немає сил, то або забирайтеся геть, або відійдіть убік. Ми не відступимо», – резюмував Президент України.

Нагадаємо, у новорічному привітанні Володимир Зеленський побажав українцям 2024 року зробити сміливий вибір - захищати свою країну, працювати заради неї, знайти себе у власній державі.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-