Президент побажав українцям зробити сміливий вибір - знайти себе у власній державі

Президент побажав українцям зробити сміливий вибір - знайти себе у власній державі

Укрінформ
Володимир Зеленський побажав українцям наступного року зробити сміливий вибір - захищати свою країну, працювати заради неї, знайти себе у власній державі.

Таке побажання Президент висловив у новорічному відеозверненні, передає Укрінформ.

"Я бажаю кожному, хто вже знайшов себе у нашій спільній справі, щоб у вас поруч завжди були ті, хто підставить плече та не підставить у житті. Я бажаю кожному, хто ще вагається, наступного року зробити сміливий вибір – захищати своє, власну країну, працювати заради неї, допомагати, знайти себе у власній державі, бо це єдине місце на землі, де ми всі можемо сказати про себе: ми вдома", – зазначив Зеленський.

Відео: ОП

Глава Української держави підкреслив, що сьогодні - так само як минулого 31 грудня - можна сказати: "Ми не знаємо достеменно, що принесе нам новий рік". Однак, на його переконання, цьогоріч можна додати: "Хоч би що він приніс, ми будемо сильнішими".

Читайте також: Зеленський привітав українців з Новим роком

Водночас він побажав усім українцям тепла та здоров’я. "Тим, у кого є рідне серце, – хай живуть довго. Тим, кого втратили, – хай залишаться в серці. Коханим – часу. Часу якнайбільше. Дітям – здійснення ваших бажань. Усім людям – людського щастя. А Україні нашій – перемоги й миру. З Новим роком вас, українці! З Новим роком, Україно! Слава Україні!", – сказав глава Президент України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-