Командувач Сухопутних військ ЗСУ нагородив українських захисників

Командувач Сухопутних військ ЗСУ нагородив українських захисників

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський привітав військових на передовій з Днем Збройних сил України та нагородив захисників державними нагородами, відзнаками Головнокомандувача ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив в Телеграмі.

«Напередодні Дня Збройних сил України відвідав наших військовослужбовців, які безпосередньо виконують бойові завдання в смузі відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця». Кращих військовослужбовців, які проявили високий професіоналізм, мужність та героїзм було нагороджено державними нагородами, відзнаками Головнокомандувача ЗС України, командувача Сухопутних військ ЗС України та грошовими преміями», - повідомив Сирський.

Він відзначив, що всі військові роблять спільну справу, захищаючи нашу землю від окупантів, і всіх об’єднує почуття братерства, любов до Батьківщини, свого народу та рідної землі.

Читайте також: Зеленський нагородив дві бригади і полк ЗСУ відзнаками «За мужність і відвагу»

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 6 грудня, українці відзначають День Збройних сил України. Верховна Рада ухвалила закон «Про Збройні сили України», «Про оборону України» 6 грудня 1991 року, а 13-го грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-