На Херсонщині понад 70 росіян загинули внаслідок удару по колоні вантажівок - британська розвідка

На Херсонщині понад 70 росіян загинули внаслідок удару по колоні вантажівок - британська розвідка

Укрінформ
Удари по військових в тилу свідчать про те, що Україна та РФ зіткнулися з новою дилемою щодо розосередження власних військ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у соцмережі X.

Як зазначається, російські війська в Україні продовжують зазнавати масових втрат через високоточні удари ЗСУ з великої відстані. Так, 10 листопада, ймовірно, понад 70 російських військових загинули внаслідок удару по колоні вантажівок. Це сталося у селі Гладківка Херсонської області, що за 23 км від лінії фронту.

Окрім того, 19 листопада ЗСУ завдали удару по російських військовослужбовцях 810 бригади під час нагородження в селі Кумачове Донецької області. Розвідка зазначає, що Україна теж зазнала втрат. Йдеться про трагедію у Запорізькій області з бійцями 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

Читайте також: Загарбники пишуть про великі втрати від «прильоту» на концерті в «ДНР» - журналіст

У Міноборони Великої Британії наголошують, що військові у зоні бойових дій добре обізнані з дальністю дії систем озброєнь противника. Проте, як наголошує розвідка, командири стикаються з гострою дилемою через розміщення своїх вояків.

"Вони (командири - ред.) повинні збалансувати найкращу практику утримання військ розосередженими та менш вразливими до ударів та повсякденну вимогу збирати підрозділи разом для здійснення управління та підтримки морального духу", - йдеться у зведенні.

Читайте також: Британська розвідка оцінила значення боїв біля села Кринки на лівобережжі Херсонщини

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача Збройних сил України підтвердило удар по скупченню російських загарбників зі складу 810-ї бригади морської піхоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-