Загарбники пишуть про великі втрати від «прильоту» на концерті в «ДНР» - журналіст

Загарбники пишуть про великі втрати від «прильоту» на концерті в «ДНР» - журналіст

Укрінформ
Російські загарбники підтвердили свої втрати військових у «ДНР» 19 листопада - в день ракетних військ та артилерії РФ, які сталися після прильоту української ракети в момент нагородження. Там же загинула і російська волонтерка та актриса Поліна.

Про це у Телеграмі повідомив український блогер, журналіст Денис Казанський, передає Укрінформ.

«Судячи з того, що інформація вже понеслася Z-пабліками, загиблих там багато, і вибуховий концерт Поліни може зрівнятися за масштабами епічності з новорічним привітанням Путіна в макіївському ПТУ», - написав Казанський.

В іншому своєму пості в Телеграмі він уточнив, що за попередньою інформацією цей «прикрий інцидент» стався в Будинку культури села Кумачове Старобешівського району.

«За уривками інформації, яка надходить звідти, завали ще розбирають і загиблих там не менше 10», - додав блогер.

Він розказав, що російський військкор Маматов розповів історію про те, як артистка Поліна з Москви поїхала виступати в «ДНР», але «щось пішло не так, і більше виступати їй уже не доведеться».

Читайте також: Помста за удар по 128 бригаді: «Птахи Мадяра» ліквідували десятки загарбників, сотню поранили

«Кажуть, що Поліна виступала перед російськими військовими, але в самий розпал виступу гримерку з московськими артистами і сцену рознесло «Хаймарсами». І додивитися концерт окупанти вже не змогли», - зазначив Казанський.

Як повідомлялося, командир української групи аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберт Бровді з позивним «Мадяр» заявив про відплату росіянам за удар по 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді на Запоріжжі. За його словами, знищено 25 російських військових із 810-ї бригади севастопольських морпіхів та сотню поранено. Є втрати і серед командного складу ворога, додав він.

Бровді поінформував, що відплата сталася у неділю, 19 листопада, — у день ракетних військ та артилерії РФ в момент нагородження. При цьому місце нагородження на узліссі було ретельно підготовлене та замасковане росіянами, зазначив він.

На Запоріжжі 3 листопада росіяни вдарили по особовому складу 128-ї окремої Закарпатської гірсько-штурмової бригади. Загинуло 19 військових, також були поранені серед військових та цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-