Знищення загарбників у Макіївці засвідчує непрофесіоналізм армії рф - британська розвідка

Знищення загарбників у Макіївці засвідчує непрофесіоналізм армії рф - британська розвідка

Укрінформ
Знищення великої кількості російських вояків, які перебували у будівлі ПТУ у Макіївці Донецької області, засвідчує, що непрофесіоналізм російської армії сприяє високому рівню втрат.

Про це повідомляє у Твіттері міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Зазначається, що 31 грудня по будівлі ПТУ в Макіївці, яку росія майже напевно захопила для використання з військовою метою, завдано удару. Будівля повністю зруйнована і, як заявили в міноборони росії, там загинули 89 російських військовослужбовців.

«Враховуючи масштаби пошкоджень, існує реальна ймовірність того, що поряд із розташуванням військ зберігалися боєприпаси, які здетонували під час удару, спричинивши вторинні вибухи», - вважає британська розвідка.

Читайте також: Британська розвідка вказала, що може підірвати російську оборону Кремінної на Луганщині

Будівля розташована лише за 12,5 км від Авдіївського сектору лінії фронту, одного з найзапекліших районів конфлікту.

«російські військові мають досвід небезпечного зберігання боєприпасів задовго до нинішньої війни, але цей інцидент засвідчує, як непрофесіоналізм сприяє високому рівню втрат у росії», - йдеться у зведенні.

Як повідомлялося, 31 грудня у Макіївці Донецької області ЗСУ знищили та пошкодили до десяти одиниць військової техніки ворога. За інформацією соцмереж, кількість загиблих загарбників сягає 600.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-