Залужний на «Рамштайні» розповів про операції Сил оборони та ситуацію на полі бою

Залужний на «Рамштайні» розповів про операції Сил оборони та ситуацію на полі бою

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вперше взяв участь у засіданні контактної групи з питань оборони України у межах формату «Рамштайн».

Про це Залужний повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Детально поінформував наших партнерів щодо ситуації на полі бою. Зазначив, що обстановка на фронті ускладнена, проте контрольована. Збройні Сили України продовжують вести оборонні та наступальні операції. Доповів про дії росіян, загрози та їхні ймовірні плани на найближчий час", - зазначив Залужний.

Він також висловив вдячність партнерам за роботу Коаліції спроможностей. "Вона значно зміцнює наші позиції та можливості. Оголошені пакети допомоги посилять українську систему протиповітряної оборони, артилерію, РЕБ та інші важливі складові", - наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Зеленський - про «Рамштайн»: Є нові пакети допомоги Україні, створена коаліція ППО

Як повідомляв Укрінформ, 22 листопада пройшла 17-а зустріч Контактної групи з питань оборони України у межах формату "Рамштайн". Участь у ній взяли очільники оборонних відомств понад 50 країн.

За підсумками зустрічі сформовано нову коаліцію наземних засобів протиповітряної оборони, до якої долучилися 20 країн (Ground-Based Air Defence), лідери - Німеччина та Франція.

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-