Стаття Залужного показала, що потрібно змінити підхід до забезпечення української армії - Подоляк

Стаття Залужного показала, що потрібно змінити підхід до забезпечення української армії - Подоляк

Укрінформ
В Офісі Президента запевняють, що у Президента Володимира Зеленського, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і всього військового кабінету є синхронізована позиція ведення бойових дій.

Про це сказав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в інтерв'ю DW, відповідаючи на питання, чи Офіс Глави держави зробив висновки з публікації Залужного, передає Укрінформ.

"Так, а які тут висновки? Дивіться, є синхронізована позиція, яка проговорюється на рівні стратегії і тактики ведення бойових дій, актуально проговорюється на Ставці або на військовому кабінеті і Президентом, і Головнокомандувачем, і, відповідно, тими чи іншими членами військового кабінету. Сама публікація пана Залужного, на мій погляд, наголосила, що якщо ми не хочемо, щоб у Східній Європі сформувалася затяжна війна, яка буде максимально руйнівна для України - і для Росії теж, зрозуміло, - то нам потрібно змінити підхід до забезпечення української армії", - зазначив Подоляк.

За його словами, для того, щоб отримати перевагу в цій війні, потрібно не кількісно навіть нарощувати обсяги певних видів зброї, тих же снарядів, а потрібно збільшити високотехнологічний компонент.

Читайте також: Статті Залужного і про Зеленського не пройшли повз увагу Конгресу США - Чалий

Як повідомлялося, у виданні The Economist вийшов матеріал головнокомандувача ЗСУ Залужного, в якому він зазначив, що Україна зупинила набагато сильнішого ворога, однак зараз війна переходить на новий етап.

Згодом Президент Володимир Зеленський наголосив, що ситуація на фронті не патова, і підкреслив, що українці не мають права опускати руки.

Читайте також: ISW проаналізував статтю Залужного: Вона не про те, що війна зайшла у глухий кут

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевняє, що у Президента Володимира Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного єдина позиція та мета – перемогти у війні проти Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-