Нова команда Міноборони зменшить бюрократію та цифровізує постачання військ - Президент

Нова команда Міноборони зменшить бюрократію та цифровізує постачання військ - Президент

Укрінформ
Нова команда Міністерства оборони займатиметься вирішенням тих проблем, про які говорили військові, зокрема, зменшуватиме бюрократію в армії та цифровізує процеси постачання військ.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Провів нараду з міністром оборони України. Він представив свою команду, свою програму. Склад міністерства оновлено. Вже є і перші кроки для вирішення тих питань, про які говорили військові. Зменшувати бюрократію, спрощувати документообіг, всі процедури, вивільняти час командирів на бойову роботу замість паперової. Буде більше цифровізації та чіткості в постачання у військ», - зазначив глава держави.

Відео: ОП

За словами Президента, має бути більше готовності і для зворотного зв’язку з військовими та вирішення накопичених проблем.

«Я дякую всім у державній системі, хто працює заради інтересів України, щоб результат був щодня. Кожен день – більше сили для України», - додав Зеленський.

Читайте також: Нова команда Міноборони зменшить бюрократію та цифровізує постачання військ - Президент

Як повідомлялося, 13 жовтня Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що очікує, що нова команда Міністерства оборони тісно співпрацюватиме з іншими відомствами у проєктах, які вже розпочаті.

Верховна Рада 6 вересня призначила Рустема Умєрова на посаду міністра оборони. 27 вересня уряд призначив Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко заступниками міністра оборони. 5 жовтня  заступниками міністра оборони були призначені Іван Гаврилюк, Станіслав Гайдер і Дмитро Кліменков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-