У Британії обіцяють надалі допомагати Україні у сфері оборонної індустрії

У Британії обіцяють надалі допомагати Україні у сфері оборонної індустрії

Укрінформ
Велика Британія продовжить допомагати України у сфері оборонної індустрії та у забезпеченні навчання українських військових.

Про це заявив міністр оборони Великої Британії Грант Шеппс на зустрічі з секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим, передає Укрінформ із посиланням на РНБО у Фейсбуці.

Секретар РНБО подякував Великій Британії за фінансову, оборонну, гуманітарну підтримку і допомогу у боротьбі з російською агресією.

"Грант Шеппс запевнив у незмінності підтримки Україні на її шляху до відновлення територіальної цілісності, наголосивши, що Велика Британія продовжить допомагати Україні у сфері оборонної індустрії, навчанні українських військових, питаннях поствоєнної розбудови України", - зазначили у РНБО.

Читайте також: Британія й надалі підтримуватиме Україну - міністр оборони Шеппс

Сторони обговорили актуальні питання двостороннього безпекового співробітництва та перспективи його подальшого розширення.

Як повідомлялося, Велика Британія надала Україні понад 1500 комплектів обладнання для розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-