Російська 25-та армія повністю укомплектувалась і зайняла позиції біля Кремінної - Євлаш

Російська 25-та армія повністю укомплектувалась і зайняла позиції біля Кремінної - Євлаш

Укрінформ
25-та російська армія повністю укомплектувалась до чисельності 17 тисяч особового складу й зайняла позиції біля Кремінної на Луганщині.

Про це розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону “Єдині новини”, повідомляє Укрінформ.

“25-та армія вже повністю укомплектувалась її чисельність виросла — якщо раніше ми говорили про 12 тисяч, то зараз її чисельність складає 17 тисяч. Вони зайняли позицію поблизу Кремінної, трошки західніше на південніше цього населеного пункту”, - сказав він.

Читайте також: На фронті жодної тактичної загрози «вагнерівці» уже не несуть — ЗСУ

За його словами, основу особового складу 25-ї армії склали набрані за контрактом загарбники або ті, які були переведені з інших російських підрозділів.

Євлаш нагадав, що 25-та армія РФ замінила ворожі 41-шу армію та 76-ту дивізію на цьому напрямку, які, за його словами, вже були досить сильно пошматовані завдяки вмілій та вдалій роботі сил оборони України на цьому напрямку.

Речник Східного угруповання зауважив, що нараз основною задачею 25-армії росіян є утримання напрямку, штурмових дій вони поки не ведуть, проте противних активно застосовує авіацію, а артилерію відтягнув на граничну дистанцію, аби убезпечити від ударів українських військ.

Читайте також: Росія тримає у Бахмуті понад 10 тисяч особового складу - Євлаш

Як повідомлялося, на східному напрямку Росія розгорнула 25-ту армію, яку планувала вивести з резерву в зимовий період.

 Фото: Flickr 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-