У війську РФ командири грабують і гноблять мобілізованих - перехоплення

У війську РФ командири грабують і гноблять мобілізованих - перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Російські військові у розмовах з родичами обговорюють зневажливе ставлення своїх командирів до мобілізованих на війну проти України.

Про це, зокрема, йдеться в розмові одного з військових РФ зі своєю матір’ю, аудіозапис якої оприлюднило у Телеграмі Головне управління розвідки Міноборони України, передає Укрінформ.

«Мати окупанта обговорює безвідповідальне ставлення представників командної ланки до підлеглого мобілізованого особового складу, який залучається до ведення збройної агресії проти України на території Донецької області», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, один з командирів з 1-го АК (позивний «Зима») не здійснює належне речове та матеріальне забезпечення мобілізованих із Західного військового округу Росії та не виконує належну організацію штурмових дій, а від особового складу вимагається виконати завдання за будь-яку ціну.

Читайте також: Військові РФ спільно з сім'ями планують ухилення від участі у війні в Україні - перехоплення ГУР

«Сьогодні ваш хлопець по всіх сайтах прославився. «Зима» ваш. Так, саме про нього написано, командир «Зима», Опитне. Ну що з Воронежа росіяни, і записали відео. Їхні дружини написали листа, що він послав, щоб загинули хлопці, що дуже багато загинуло, що немає жодної підтримки, що у них забрали всю гуманітарку, все позабирали, коли привезли до вас», - розповіла мати цього росіянина.

Як повідомлялося, росіяни вбивають своїх солдатів, яким обіцяли ротацію – спочатку списують тих, хто вижив під час бойових дій в Україні, як безвісти зниклих, а потім «зачищають» їх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-