«Нас підчищають»: Росія списує своїх військових як безвісти зниклих

«Нас підчищають»: Росія списує своїх військових як безвісти зниклих

Аудіо
Укрінформ
Росіяни вбивають своїх солдатів, яким обіцяли ротацію – спочатку у РФ списують своїх військових, які виживають під час бойових дій в Україні, як безвісти зниклих, а потім інші військовослужбовці намагаються «зачищати» їх.

Про це йдеться у розмові двох російських військових, аудозапис якої пресслужба Головного управління розвідки Міноборони опублікувала у Телеграмі, передає Укрінформ.

Під час розмови перший військовий РФ розповів, що основну роту всю поклали і замість того підрозділу, де він був, заїхали контрактники.

«Нас хотіли вивести, тих, які залишилися тут разом із контрактниками, які з нами були, тобто залишалися тут на передовій. Основну роту всю поклали, ми вдвох залишилися. І тепер завезли (інших – ред.) контрактників… Документи готові, що ми безвісти зниклі, і нас, коротше, підчищають. (Нас хочуть – ред.) списати просто і все, ніхто додому не поїде», - заявив він.

На запитання другого російського військового перший відповів, що у них взагалі немає виходу: «все заміновано, я ось зараз не знаю, куди навіть йти».

На пораду другого військовослужбовця РФ щодо того, щоб вони відступали потихеньку назад, перший сказав, що тут ті, кого завезли з «зони». За його словами, ці з «зони» вб’ють військовослужбовців, які вижили, якщо ті спробують піти з позицій. «30 осіб (із «зони – ред.) на нас кинули», - заявив перший росіянин.

Читайте також: Воювати в Україні відправляють ув'язнених із Бурятії - перехоплення ГУР

Відповідаючи на питання другого росіянина, чому їм дали команду вбивати, перший військовий РФ сказав, що їх «зачищають».

Відео: Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

Окремо перший військовослужбовець РФ зазначив, що він не знає, як і хто буде забирати їхнього знайомого Миколая, який і досі лежить «у пакеті».

У ГУР запевнили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Як повідомлялося, 20 червня у ГУР заявили, що військовослужбовцям РФ не кажуть про реальні втрати їхніх військ в Україні, хоча вони і самі усвідомлюють, що ці втрати дуже великі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-