Воювати в Україні відправляють ув'язнених із Бурятії - перехоплення ГУР

Воювати в Україні відправляють ув'язнених із Бурятії - перехоплення ГУР

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки Міноборони оприлюднило чергове перехоплення розмови, в якій військовий РФ розповідає знайомій, що на фронт для війни в Україні почали привозити ув'язнених із Бурятії, а також про заборону вивозити в Росію тіла загиблих.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення ГУР в Телеграмі.

За словами загарбника, на фронт в Україну, для поповнення живої сили, почали привозити ув'язнених з Бурятії, зокрема, з Улан-Уде

"Усі все знають, ніхто нічого не робить. Аж літаком прилетіли мобілізовані, там і зеки звідти ж з Улан-Уде, з Бурятії, 60 осіб звідти. Вони їдуть довше, ніж воюють. Зайшли, і їх одразу (розбили - ред.), їх узагалі ніхто не рахує", - говорить окупант.

Аудіо: ГУР МОУ

Росіянин нарікає, що загиблих просто закопують та позначають як зниклих безвісти. Він також зауважив, що російські військові не готові до наступу ЗСУ, у них "нічого немає".

Читайте також: Командири підрозділів РФ в Україні відмовляються виконувати накази - перехоплення

Як повідомлялось, у російському місті Краснодар застрелений колишній командир однойменного підводного човна Чорноморського флоту Військово-морського флоту Російської Федерації капітан 2-го рангу Сергій Ржицький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-