Військові РФ спільно з сім'ями планують ухилення від участі у війні в Україні - перехоплення ГУР

Військові РФ спільно з сім'ями планують ухилення від участі у війні в Україні - перехоплення ГУР

Аудіо
Укрінформ
Військовослужбовці РФ разом із своїми родичами спільно планують своє ухилення від участі у активних наступальних діях у війні проти України.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони, виклавши аудіозапис розмови російського військового зі своєю матір’ю, передає Укрінформ.

Аудіо: ГУР, Телеграм

«Мобілізованими військовослужбовцями зс рф разом із членами своїх сімей збираються відеоматеріали (відеозвернення) щодо неправомірного перебування їх на території України та некомпетентних дій командування підрозділів при організації наступу (штурму), в результаті чого фіксуються великі втрати особового складу», - йдеться у повідомленні.

У розмові матір інструктує військового щодо запису відео: каже, що спочатку його потрібно зняти на телефон, для чого не потрібен Інтернет, а щодо відправки цього медіафайлу вони розберуться потім.

Читайте також: Воювати в Україні відправляють ув'язнених із Бурятії - перехоплення ГУР

За її словами, тільки від неї до певних структур надходять скарги.

«Усюди фігурую я, тому, звісно, на тебе командування зуб точить. Нехай всі хлопці дзвонять. Ви маєте з пацанами зробити відео, або щоб хоч кілька хлопців подзвонили своїм дружинам, родичам. Мають ще і інші дзвінки надійти, окрім одного твого нам. Коротше кажучи, це треба масово щоб було», - заявила жінка.

Із їхньої розмови випливає, що цей процес вони організовують таємно.

«Усе, синок, я прийняла інформацію, давай. Вимикай телефон, вони можуть уловлювати твою цю (його сигнал – ред.), Дім», - звертається вона до сина.

Читайте також: Командири підрозділів РФ в Україні відмовляються виконувати накази - перехоплення

У ГУР гарантують, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Як повідомлялося, 1 серпня у ГУР заявили, що РФ списує своїх військових, які виживають на фронті в Україні, як безвісти зниклих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-