Росіяни не зможуть швидко відновити «Оленегорский горняк» - розвідка

Росіяни не зможуть швидко відновити «Оленегорский горняк» - розвідка

Укрінформ
З технічної точки зору найближчим часом відновити великий десантний корабель "Оленегорский горняк" для росіян буде проблематично.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає Укрінформ. 

“З технічної точки зору найближчим часом відновити великий десантний корабель "Оленегорский горняк" буде проблематично. Тому що це конструкція, яка робилась не на території сучасної Російської Федерації, відповідно пошкодження там дуже значні. Звичайно, найближчим часом ми цього "Оленегорского горняка" не побачимо”, - сказав Юсов. 

Але, за його словами, зрозуміло, що у РФ є ще інші судна, тому тим самим “неопізнаним плаваючим об'єктам” є над чим працювати. Він уточнив, що мова йде, звичайно, про військові цілі.

Читайте також: Британська розвідка підтвердила значні пошкодження російського корабля «Оленегорський горняк»

“Власне, те, що вони думали буде працювати їм на користь, саме їх флот і військово-морські сили, у сучасних умовах не здається таким вже не вразливим для інших, менших, але сучасніших засобів. Тому окупанти не можуть себе почувати в безпеці на всій території - ні на суходолі, ні на воді. Це все припиниться, коли вони залишать нашу територію і суверенітет України буде відновлено”, - наголосив представник ГУР. 

Як повідомлялось, у бухті Новоросійська надводний дрон пошкодив великий десантний корабель "Оленегорский горняк", де перебували близько 100 осіб екіпажу.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-