У Кремлі почнеться паніка, коли буде відчутний перелом щодо територіальних змін - Подоляк

У Кремлі почнеться паніка, коли буде відчутний перелом щодо територіальних змін - Подоляк

Укрінформ
Коли внаслідок контрнаступу ЗСУ почнуться серйозні перемоги, кремлівських пропагандистів охопить паніка.

Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив радник глави Офісу Президента України Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

“Ось як тільки перелом буде відчутний з точки зору територіальних змін, тоді ми побачимо інший тип реакції — це буде паніка. Вони вимагатимуть негайно закликати до порядку Україну і зупинити війну, яку Україна і "розв’язала" і так далі”, — сказав він.

Читайте також: Подоляк закликав дізнаватись новини про контрнаступ лише від ЗСУ

Коментуючи контрнаступ ЗСУ, Подоляк зауважив, що Збройні сили України "тестують фронт і визначають найтонші ділянки, по яких можна завдати удару з найменшими втратами".

“Україна дійсно повністю володіє ініціативою. Можна називати це наступальними операціями. На первинному етапі проводяться такі заходи — формувальні операції за різними напрямками. Це збільшення інтенсивності вогню по тиловому забезпеченню. Для того, щоб зменшити загальні оборонні можливості російського угруповання. І зрозуміло, що інтенсивність буде наростати. Контрнаступ буде формуватися і кількість ударних дій буде поступово наростати. Ще тільки все починається”, — розповів він.

Читайте також: Німецьке видання Stern спростувало пропагандистський фейк РФ щодо поранення Буданова

Водночас Подоляк зауважив, що в Росії є свої основні три завдання. "Перше — це компенсувати внутрішнє панічне очікування. Друге — вони хочуть продовжувати лякати еліти країн-партнерів України. І третє завдання, безумовно, це відвертати увагу, але не від того, що у них там усередині відбувається, а ось від цих терористичних ударів крилатими ракетами по містах України”, — сказав він.

Читайте також: Україна потерпає від безпрецедентних актів державного тероризму з боку РФ - Кислиця

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр поінформувала, що на півдні Сили оборони України ведуть активні наступальні дії одразу на кількох напрямках, на кожному є просування до двох кілометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-