Після підриву Каховської ГЕС у Криму активізуються панічні настрої – Подоляк

Після підриву Каховської ГЕС у Криму активізуються панічні настрої – Подоляк

Укрінформ
Після підриву Каховської ГЕС у тимчасово окупованому Криму активізуються панічні настрої.

Про це в ефірі FreeДОМ сказав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

Він акцентував, що російську владу, президента РФ Володимира Путіна не хвилює водне забезпечення Криму, розвиток півострова, рекреаційна функція, туристична галузь. 

«Йому байдуже, як почуватимуться люди в Криму, чи отримуватимуть вони питну воду, чи ця ситуація значно погіршиться. Прямо зараз окупанти істерично починають доводити, мовляв, Північнокримський канал не постраждав, нічого страшного не сталося. Бо вони розуміють, що в Криму після підриву ГЕС неодмінно швидко активізуються панічні настрої та почнеться улюблена народна забава під назвою «ми не хочемо звідси їхати, тут так затишно», - сказав Подоляк.

Читайте також: Росіяни підірвали Каховську ГЕС, щоб ускладнити український наступ - розвідка

Він акцентував увагу, що Кримом наразі керує група злочинців, які отримують дотацію з федерального бюджету Росії «для створення анклаву кримінального типу».

«На підсвідомому рівні будь-який злочинець, а Путін належить до цієї категорії, розуміє, що Крим - крадений. Півострів повернеться із покаранням для крадія, коли силова міць того, в кого ти викрав, буде потужніша», - додав Подоляк.

Як повідомлялось, російські війська здійснили підрив Каховської ГЕС. На Херсонщині розпочали евакуацію населення із небезпечних місць, для яких є ризик затоплення.  Президент Зеленський збирає екстрене засідання РНБО. Він наголосив, що підрив дамби Каховської ГЕС лише підтверджує, що росіян треба вигнати з кожного куточка української землі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-