У ОП прокоментували оголошення Росією у «розшук» Залужного і Сирського

У ОП прокоментували оголошення Росією у «розшук» Залужного і Сирського

Укрінформ
Оголошення Росією у "розшук" українських генералів - головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного і командувача Сухопутними військами Олександра Сирського - абсолютно дискредитують цю країну як державу, яка має хоча б краплю адекватності.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформував радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає кореспондент Укрінформу.

«День відкритих дверей у спеціальних лікарських (установах – ред.). Мені здається, що і Сирський, і Залужний – особисто прийдуть до тих людей, які це написали, і зададуть певні їм питання при зустрічі. Тільки будуть нюанси. Нехай вони трохи почекають. А якщо серйозно казати, то всі ці оголошення, які сьогодні робить Росія, вже абсолютно, остаточно дискредитують Росію як країну, яка має хоча б якусь краплю адекватності», - сказав він.

Читайте також: У Міноборони пояснили мотиви Росії оголосити в «розшук» Залужного й Сирського

Подоляк відзначив, що саме росіяни почали цю війну, і вони до неї ставляться так, начебто вони мають якісь впливи на українську дійсність.

За його словами, Росія має програти у цій війні з Україною.

Як повідомлялося, МВС Росії оголосило в розшук головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Читайте також: Росія оголосила в розшук Залужного та Сирського 

За інформацією росЗМІ, з бази розшуку МВС Росії випливає, що командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський також оголошений в розшук «за кримінальною статтею».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-