Поки триває війна в Україні, треба шукати інші інструменти впливу на Росію - Держдеп США

Поки триває війна в Україні, треба шукати інші інструменти впливу на Росію - Держдеп США

Ексклюзив
Укрінформ
У Держдепартаменті США позитивно оцінюють ефективність санкцій, які донині було накладено на Росію. Водночас у Вашингтоні зазначають: поки триватиме війна, треба буде шукати і інші інструменти впливу на Москву.

Про це в інтерв’ю Укрінформу після візиту в Україну сказав заступник держсекретаря США з управління та ресурсів Річард Верма.

За його словами, нинішні санкції є всеосяжними, вони стали “одними з найжорсткіших, які коли-небудь накладалися (на країну – ред.)”.

“Я бачу, як уряди в усьому світі запроваджують жорсткі санкції, як компанії підкоряються вимогам і припиняють інвестиції в Росії. Вважаю, що це стало дуже потужним сигналом, тому я не став би недооцінювати ефективність і важливість цих санкцій. І нам доведеться продовжувати шукати інші інструменти, поки триватиме агресія”, - підкреслив Верма.

Читайте також: Японія і Франція посилюватимуть санкції проти РФ і підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, у Києві Верма зустрівся з віцепрем’єром з відновлення – міністром розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександром Кубраковим та міністром фінансів Сергієм Марченком.

Повна версія інтерв'ю - незабаром на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-