шойгу, герасимов і пригожин вже визначають між собою винних у поразці - ГУР

шойгу, герасимов і пригожин вже визначають між собою винних у поразці - ГУР

Єдині новини
Укрінформ
Публічні суперечки між міністром оборони росії сергієм шойгу, начальником генштабу валерієм герасимовим і очільником пвк “вагнер” євгенієм пригожиним свідчать, що вони між собою визначають винних у поразці війни в Україні.

Про це зазначив в ефірі телемарафону "Єдині новини" представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Укрінформ.

“Про демократичне майбутнє ані він (пригожин — ред.), ані інші особи там не думають, але про власне майбутнє точно думають. Особливо власне майбутнє після путіна і після геополітичної неминучої поразки росії у ганебній війні проти України. А це означає, що винних треба визначати заздалегідь, і бажано не опинитися в числі тих самих винних. От зараз шойгу, герасимов і пригожин між собою визначають, а хто ж тоді буде винний”, - сказав Юсов.

Читайте також: У Міноборони закликали не шукати «глибоких сенсів» у заявах російських ватажків

Як повідомляв Укрінформ, за оцінками Інституту вивчення війни (ISW) засновник пвк «вагнер» євген пригожин і лідер Чечні рамзан кадиров мають намір створити умови для того, щоб звинуватити міністерство оборони рф у невдачах у районі Бахмута.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-