Воллес на «Рамштайні» закликав прискорити доставку військової допомоги Україні

Воллес на «Рамштайні» закликав прискорити доставку військової допомоги Україні

Укрінформ
Сьогоднішня зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" свідчить про те, що підтримка країни у світі зростає.

Про це заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес, передає Укрінформ з посиланням на Sky News.

"Послання з "Рамштайну" зрозуміле. Міжнародна підтримка України зростає. На зустрічі перебуває більше країн, ніж будь-коли. Пожертви зростають, і їхня доставка прискорюється. Ми підтримуватимемо Україну стільки, скільки потрібно", – сказав Воллес.

Водночас він закликав своїх колег-міністрів оборони прискорити доставку пакетів військової допомоги на знак демонстрації постійної міжнародної підтримки України.

За його словами, Британія може пишатися підтримкою України.

"Ми забезпечуємо незліченну кількість хоробрих українців бойовою підготовкою, спорядженням і боєприпасами, які терміново необхідні для відбиття варварського вторгнення росії", – додав Воллес.

Читайте також: На базі «Рамштайн» пройшла зустріч «танкової коаліції» - Резніков розповів про результати

На сьогодні Велика Британія поставила понад 10 тис. протитанкових ракет, 200 тис. артилерійських боєприпасів, сотні зенітних установок, самохідних артилерійських установок і понад 200 тис. одиниць нелетального обладнання.

Як повідомлялося, у Німеччині відбувається чергова зустріч Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн", в якій беруть участь понад 50 країн, включаючи союзників по НАТО та представників країн-партнерів. Група є головною платформою для координації військових спроможностей, які союзники по НАТО та представники міжнародного співтовариства надають Україні для протистояння російській агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-