На базі «Рамштайн» пройшла зустріч «танкової коаліції» - Резніков розповів про результати

На базі «Рамштайн» пройшла зустріч «танкової коаліції» - Резніков розповів про результати

Фото
Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков розповів про результати зустрічі глав оборонних відомств країн, які входять у так звану танкову коаліцію. Зустріч пройшла у межах засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн”.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Твіттері.

«Відбулася зустріч «танкової коаліції». Я вдячний моїм німецьким і польським колегам Борису Пісторіусу та Маріушу Блащаку за непохитну підтримку України. Сьогодні ми підписали Протокол про наміри щодо створення в Польщі Центру технічного обслуговування та обслуговування основних бойових танків Leopard 2 України. Це сприятиме зміцненню нашої співпраці та можливостей українських захисників», - повідомив Резніков.

Фото: Резніков/Твіттер

Читайте також: Остін назвав три ключові теми сьогоднішнього «Рамштайну»

За його словами, сформований спільними зусиллями «броньований кулак» зупинить агресію терористичного режиму проти Європи та всього вільного світу. «Українські воїни вміло захищають свою країну. Сучасні західні технології призведуть до поразки москви. Чим швидше це станеться, тим швидше настане мир», - додав міністр.

Читайте також: Глава Пентагону поговорив із Резніковим перед «Рамштайном»

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня на базі американських ВПС "Рамштайн" у Німеччині проходить 11-е засідання Контактної групи з питань оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-