На «Рамштайні» треба обговорити надання Україні далекобійної зброї - Зеленський

На «Рамштайні» треба обговорити надання Україні далекобійної зброї - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вважає, що на засіданні Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” 21 квітня, зокрема, важливо обговорювати питання надання українській армії довгоочікуваної далекобійної зброї.

Про це він сказав під спільного брифінгу з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Це важливий Рамштайн. Ви знаєте, до чого Україна готується. Із приводу підготовки відповідних кроків є меседжі нашої команди, яка буде представлена на засіданні Рамштайну. Деякі речі треба трішки пришвидшити, щоб відповідна зброя, яка посилить нашу армію, прийшла швидше, ніж заплановано. Я думаю, що важливо обговорити ту зброю, на яку Україна так довго очікує. Зокрема, це тренінг між місіями наших пілотів, відповідна далекобійна зброя, дуже конкретна, з дуже конкретними партнерами, з дуже конкретною кількістю”, — зазначив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський — про візит Столтенберга: НАТО готове розпочинати нову главу у відносинах із Україною

Як повідомляв Укрінформ, чергова зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі “Рамштайн” відбудеться 21 квітня 2023 року.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-