кремль намагається подавати ситуацію в Україні як контрольовану – британська розвідка

кремль намагається подавати ситуацію в Україні як контрольовану – британська розвідка

Укрінформ
кремль намагається показати росіянам, що контролює ситуацію на анексованих територіях України, тоді як більша частина територій залишається зоною активних бойових дій.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

5 квітня 2023 року підозрюваний у злочинах президент країни-агресора володимир путін провів повноцінне засідання ради безпеки росії, вперше із жовтня 2022 року.

Основну доповідь на засіданні представив міністр внутрішніх справ володимир колокольцев. Він обговорив питання відновлення, питання правоохоронних органів та громадського порядку на незаконно анексованих територіях України.

«Вибір колокольцева як основного спікера, ймовірно, є спробою кремля показати ситуацію на цих територіях як нормалізовану», – вважають у розвідці.

Читайте також: У росії з’являються групи активістів, готові до збройного опору режиму – Юсов

Насправді більша частина територій залишається зоною активних бойових дій, піддається нападам партизанів і з надзвичайно обмеженим доступом до основних послуг для багатьох громадян.

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що москві восени та взимку не вдалося довести до колапсу об’єднану енергосистему України, тому цю кампанію фактично згорнули.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-