Загарбники вдвічі збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі – ОК «Південь»

Загарбники вдвічі збільшили кількість бойових кораблів у Чорному морі – ОК «Південь»

Укрінформ
російська федерація вдвічі збільшила кількість бойових кораблів у Чорному морі, серед них вже два підводних ракетоносії з вісьмома "Калібрами" на борту.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування "Південь" повідомляє у Фейсбуці.

"Корабельне угруповання ворога в Чорному морі збільшено вдвічі. Наразі 12 кораблів продовжують перебування на безпечній відстані від контрольованого Україною берега. Серед них вже два підводних ракетоносії, а це вісім "Калібрів" і три великих десантних кораблі", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Україні треба звільнити у Чорному морі ще 70 тисяч км² - Неїжпапа

В ОК "Південь" підкреслили, що загроза ракетних атак залишається актуальною, ворог продовжує розвідувальну діяльність і вишукування нової тактики дій.

Також агресор протягом дня продовжував обстріли мирних населених пунктів і населення правобережжя Херсонської і громад Миколаївської областей, що протилежні Кінбурнській косі.

По Херсону та Антонівці вдарив півтори десятки разів, обстріли сягали й Чорнобаївки, акваторію Дніпро-Бузького лиману і узбережжя Очаківської громади обстріляно тричі. Без людських втрат.

Читайте також: росія боїться заходити в «сіру зону» Чорного моря - командувач ВМС

Українські ракетно-артилерійські підрозділи продовжували контрбатарейну боротьбу із ворогом. Знищили 10 загарбників, міномет, два "Гради" і три артустановки, з яких обстрілювали Херсонщину. Результативно відпрацьовано по трьох спостережних пунктах ворога на лівому березі.

Як повідомляв Укрінформ, у Чорному морі станом на 7:30 понеділка на бойовому чергуванні перебував один російський ракетоносій.

Фото: Flickr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-