Зеленський анонсував вагомі новини для безпеки України

Зеленський анонсував вагомі новини для безпеки України

Укрінформ
Дипломатична робота України наступного тижня буде присвячена пришвидшенню нашого руху, очікуються вагомі новини для безпеки держави.

Агресія росії проти України матиме тільки один фінал – програш держави-терориста.

Про це у відеозверненні заявив Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

«Я вдячний усім лідерам за підтримку й за те, що було вчора. І за сигнали, які сьогодні були в Мюнхені. Які підтверджують, що російська агресія матиме лише один фінал, а саме – програш держави-терориста. І ми маємо зробити все, щоб пришвидшити російський програш. Тиск світу має бути таким, щоб росія не встигала знаходити нові форми терору», - заявив глава держави.

За його словами, в дискусіях під час другого дня Мюнхенської конференції з питань безпеки домінувала не просто українська тема, а саме тема української перемоги, яку ми наближаємо.

Читайте також: Зеленський: Маємо вагомі сигнали від партнерів щодо неминучої відповідальності рф за терор

«Є важливі заяви світових лідерів на підтримку нашої держави, є й сигнали про посилення зброї для нашого захисту. Це стосується, зокрема, далекобійних ракет, іншої зброї, довготривалості підтримки України», - відзначив Зеленський.

Він запевнив, що українська влада продовжить робити все можливе і неможливе, щоб дати нашій країні більше ППО, більше гарантій стійкості, більше захисту від будь-яких ударів росії.

Читайте також: Кожен удар по нашій території матиме для росії конкретні юридичні наслідки – Зеленський

«До речі, наша дипломатична робота наступного тижня буде присвячена саме цьому – саме пришвидшенню нашого руху. Очікуємо вагомих новин для України, для нашої безпеки», - додав глава держави.

Як повідомлялося, міністр оборони ФРН Борис Пісторіус під час дискусії на Мюнхенській безпековій конференції заявив, що Україна має не просто не програти війну росії, але перемогти в ній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-