Штати продовжать надавати Україні все необхідне для перемоги – Білий дім

Штати продовжать надавати Україні все необхідне для перемоги – Білий дім

Укрінформ
Сполучені Штати продовжать виділяти Україні нові масштабні пакети допомоги, щоби забезпечити її перемогу в протистоянні російській агресії.

Про це сказала в середу під час брифінгу в Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає власний кореспондент Укрінформу.

«США продовжуватимуть стояти разом з Україною стільки, скільки це буде потрібно, і ми були дуже чіткими й послідовними в цьому питанні. Ми швидко рухаємось та підтримуємо Україну інструментами, необхідними для перемоги в цій війні»,- підкреслила представниця Білого дому.

Читайте також: США повинні діяти швидко й рішуче, щоби допомогти Україні перемогти – Білий дім

Вона нагадала, що минулого тижня адміністрація Байдена оголосила про виділення найбільшого пакета допомоги Україні за президентськими повноваженнями (Presidential Dropdown) на суму близько $3 мільярдів.

«І так продовжуватиметься далі. Знову ж, ми стоятимемо з ними (з українцями – ред.), допоки ми їм потрібні»,- наголосила Жан-П’єр.

Читайте також: Прем'єр Швеції: Війна може бути затяжною, але час на боці України

Як повідомляв Укрінформ, минулої п’ятниці Білий дім оголосив про виділення Україні нового пакета підтримки у сфері оборони на суму понад $3 мільярди. Він включає, в тому числі БМП Bradley, бронетранспортери, самохідні гаубиці, ракетне озброєння, боєприпаси та іншу військову допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-