Чергова мобілізація у росії не завадить ЗСУ проводити наступальні операції – розвідка

Чергова мобілізація у росії не завадить ЗСУ проводити наступальні операції – розвідка

Укрінформ
росія планує чергову хвилю мобілізації і наступ з метою захоплення нових територій України, однак Збройні сили України готові до відбиття наступу і подальшого визволення української землі.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ГУР МО з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Черняка.

«Вони розуміють, що програють, і доказом цього можуть бути спорудження фортифікаційних споруд на тимчасово окупованих територіях: в Запорізькій області, на півдні окупованої Херсонщини, на півночі Криму. Тобто вони чітко розуміють, що там їм треба буде вести бойові дії, і вони вже там будують оборонні споруди», – сказав Черняк.

Представник воєнної розвідки України додав, що не можна наразі розкривати точних планів щодо українського наступу, однак, за його словами, «є завдання Верховного головнокомандувача та є плани Збройних сил з визволення територій України».

Черняк зазначив, що мобілізація, яку, за даними ГУР, росія має оголосити 15 січня, не завадить українським військовим проводити наступальні операції.

Читайте також: росії навряд чи вдасться оточити Бахмут найближчим часом – розвідка Британії

Як повідомлялося, за даними української розвідки, росія має намір мобілізувати до 500 тис. резервістів на додаток до 300 тис., які були призвані в жовтні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-