кремль готує загальну мобілізацію та закриття кордонів для чоловіків до 65 років - Данілов

кремль готує загальну мобілізацію та закриття кордонів для чоловіків до 65 років - Данілов

Укрінформ
Керівництво російської федерації наразі розглядає питання щодо оголошення загальної мобілізації в країні, не виключено, що кремль закриє кордони для виїзду чоловіків до 65 років.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону заявив секретар РНБО України Олексій Данілов, коментуючи питання чергової хвилі мобілізацію в рф після Нового року.

“Є інформація, що для росіян можуть взагалі перекрити всі кордони, не випускати взагалі чоловіків до 65 років за межі цієї країни. Я вважаю, що так треба було зробити давно і їх треба огородити парканом. І якщо б цивілізований світ приймав цивілізовані правила, то вони б російську федерацію давно б мали вже закрити раз і назавжди, аби жоден літак, жоден автомобіль з території цієї країни взагалі не мав права виїжджати. Там на сьогоднішній день розглядається питання загальної мобілізації”, - зазначив Данілов.

Читайте також: «Бавовна» на росії буде наростати - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що через проведену в рф повноцінну мобілізацію Україна має бути готова до будь-яких дій з боку країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-