Ситуація на фронті: Президент провів засідання Ставки

Ситуація на фронті: Президент провів засідання Ставки

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у суботу провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якого обговорювалася ситуація на фронті, зокрема забезпечення військових, а також ситуація в енергетиці.

Про це глава держави повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Щойно провів чергове засідання Ставки. Основні питання – це фронт. Забезпечення наших військових, ситуація на конкретних ділянках передової і те, що ми плануємо, щоб збільшити кількість українських прапорів у містах на півдні та сході України", - сказав Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України - Володимира Зеленського / The official channel of the President of Ukraine Volodymyr Zelenskyi - https://t.me/V_Zelenskiy_official/4072

Він поінформував, що під час засідання були заслухані доповіді про бої на Донеччині. Президент підкреслив, що влада робить усе, або допомогти українським героям витримувати російські атаки.

Читайте також: У білорусі завершилися навчання мобілізованих до лав армії рф

Крім того, на засіданні Ставки обговорили ситуацію в енергетиці.

У пресслужбі Президента поінформували, що на засіданні було заслухано інформацію про перебіг робіт з ліквідації наслідків ракетних ударів рф у різних регіонах України та відновлення енергопостачання на щойно деокупованих територіях.

Члени Ставки заслухали доповіді Головнокомандувача ЗСУ та командувачів військ оперативних напрямків про ситуацію на фронті.

"Окремо зупинилися на ситуації на Донеччині. Було визначено заходи для посилення угруповання українських військ з метою відбиття атак противника. Учасники засідання також розглянули потреби сил оборони для подальшої деокупації територій на півдні та сході України, зокрема забезпечення підрозділів технікою, озброєнням та необхідним обладнанням", - зауважили в ОП.

Читайте також: У Міноборони прогнозують, що ЗСУ можуть повернутися в Крим до кінця грудня

У засіданні взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також долучилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, інші члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте також: ЗСУ ліквідували вже 83 880 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, Президент 18 листопада вніс зміни у склад Ставки Верховного Головнокомандувача, увівши до неї міністра інфраструктури Олександра Кубракова та заступника керівника Офісу Президента Романа Машовця.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-