Зеленський привітав артилеристів: Ви одні з найкращих у світі

Зеленський привітав артилеристів: Ви одні з найкращих у світі

Відео
Укрінформ
Влучний вогонь українських артилеристів та ракетні удари ефективно руйнують бойовий потенціал ворожих угруповань та стають рятівними для українських воїнів в обороні й наступі.

Про це наголосив Президент Володимир Зеленський у своєму вітанні військовослужбовцям та ветеранам ракетних військ і артилерії, опублікованому на сайті глави держави.

“Завдяки високому рівню підготовки та майстерності українські артилеристи без перебільшення визнані одними з кращих у світі”, - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що отримавши у війні з російськими загарбниками значний бойовий досвід та опанувавши в короткі терміни новітні ракетні і артилерійські системи, воїни-артилеристи “здійснили якісний перехід від практики минулого – витрачання величезних обсягів боєприпасів – до високоточного ураження ключових об'єктів противника”.

Читайте також: Залужний привітав артилеристів зі святом і подякував за службу

“Ваш влучний артилерійський вогонь та ракетні удари ефективно і безповоротно руйнують бойовий потенціал ворожих угруповань та стають рятівними для наших воїнів як в обороні, так і в наступі. Від імені українського народу висловлюю подяку всьому особовому складу за героїчне виконання військового обов'язку, мужність та рішучість, які ви демонструєте у боях з окупантами”, - зауважив Президент.

Також він згадав про героїв, які віддали своє життя за Україну.

“Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг”, - підкреслив Зеленський.

Глава держави побажав усім українським воїнам-артилеристам міцного здоров'я, незламного духу у відстоюванні незалежності і територіальної цілісності України та нових перемог у боях із загарбниками.

Читайте також: Одна з бригад ЗСУ отримала 30 терміналів Starlink для артилерійських підрозділів

Як повідомлялося, 3 листопада професійне свято відзначають військовослужбовці ракетних військ і артилерії, а також інженерних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-