Одна з бригад ЗСУ отримала 30 терміналів Starlink для артилерійських підрозділів

Одна з бригад ЗСУ отримала 30 терміналів Starlink для артилерійських підрозділів

Фото
Укрінформ
Одна з бригад ЗСУ отримала від фонду «Повернись живим» 30 терміналів Starlink та інше обладнання, яке допоможе виявляти й нищити ворожу техніку та живу силу.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє ОК «Південь».

«28-ма окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу отримала чергову партію допомоги від Фонду «Повернись живим»: 30 терміналів Starlink; 5 квадрокоптерів DJI Mavic 3 Fly More Combo; 10 карт пам’яті до них; 5 додаткових модулів пам’яті», - йдеться в повідомленні.

Військові відзначають, що квадрокоптери - це додаткові «очі» для аеророзвідки бригади, а отже і більше виявлених ворожих цілей для її артилерії. 30 терміналів Starlink забезпечать постійним зв’язком всі артилерійські підрозділи бригади. Це забезпечить швидку взаємодію «богів війни» з розвідкою, іншими підрозділами та командуванням. І як наслідок - системне і невідворотне знищення позицій та скупчень техніки російських загарбників.

Читайте також: Пентагон обговорює зі SpaceX потреби України в послугах супутникових комунікацій

Крім того, ще раніше згаданій бригаді передали захищені радіостанції, генератори, які забезпечують живлення для систем зв’язку та інше обладнання, що посилює спроможності українських захисників.

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада на півдні артилеристи та ракетники Сил оборони виконали близько 180 вогневих завдань по ворожих позиціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-